Numere în Litere
138
is
o sută treizeci și opt
Fun fact about the number 38
Număr138
Ordinalal o sută treizeci și opt-lea (138-lea)
Întrebări frecvente
Cum se scrie 138 în litere?
138 în litere se scrie o sută treizeci și opt.
Cum se scrie 138 pe un cec?
Pe un cec se scrie O sută treizeci și opt lei și 00/100 bani.
Care este forma ordinală a lui 138?
Forma ordinală a lui 138 este al o sută treizeci și opt-lea (138-lea).
Numere Asociate
Disponibil și în