| Număr | 238 |
|---|---|
| în Litere | două sute treizeci și opt |
| Ordinal | al două sute treizeci și opt-lea (238-lea) |
| Pe un cec | Două sute treizeci și opt lei și 00/100 bani |
238
is
două sute treizeci și opt
Fun fact about the number 38
Întrebări frecvente
Cum se scrie 238 în litere?
238 în litere se scrie două sute treizeci și opt.
Cum se scrie 238 pe un cec?
Pe un cec se scrie Două sute treizeci și opt lei și 00/100 bani.
Care este forma ordinală a lui 238?
Forma ordinală a lui 238 este al două sute treizeci și opt-lea (238-lea).
Numere Asociate
Disponibil și în
🇬🇧 238 in Words (English)
🇪🇸 238 en Palabras (Español)