| Număr | 129 |
|---|---|
| în Litere | o sută douăzeci și nouă |
| Ordinal | al o sută douăzeci și nouă-lea (129-lea) |
| Pe un cec | O sută douăzeci și nouă lei și 00/100 bani |
129
is
o sută douăzeci și nouă
Fun fact about the number 29
Întrebări frecvente
Cum se scrie 129 în litere?
129 în litere se scrie o sută douăzeci și nouă.
Cum se scrie 129 pe un cec?
Pe un cec se scrie O sută douăzeci și nouă lei și 00/100 bani.
Care este forma ordinală a lui 129?
Forma ordinală a lui 129 este al o sută douăzeci și nouă-lea (129-lea).
Numere Asociate
Disponibil și în
🇬🇧 129 in Words (English)
🇪🇸 129 en Palabras (Español)