129 Yazıyla
yüz yirmi dokuz
| Sayı | 129 |
|---|---|
| Yazıyla | yüz yirmi dokuz |
| Sıra Sayısı | yüz yirmi dokuzinci (129.) |
| Çekte | Yüz yirmi dokuz Türk Lirası |
| Sayı | 129 |
|---|---|
| Yazıyla | yüz yirmi dokuz |
| Sıra Sayısı | yüz yirmi dokuzinci (129.) |
| Çekte | Yüz yirmi dokuz Türk Lirası |
129 yazıyla yüz yirmi dokuz olarak yazılır.
Çekte Yüz yirmi dokuz Türk Lirası yazılır.
129'in sıra sayısı yüz yirmi dokuzinci (129.)'dir.