83 Słownie
osiemdziesiąt trzy
| Liczba | 83 |
|---|---|
| Słownie | osiemdziesiąt trzy |
| Liczebnik porządkowy | osiemdziesiąt trzy. (83.) |
| Na czeku | Osiemdziesiąt trzy złotych 00/100 |
| Liczba | 83 |
|---|---|
| Słownie | osiemdziesiąt trzy |
| Liczebnik porządkowy | osiemdziesiąt trzy. (83.) |
| Na czeku | Osiemdziesiąt trzy złotych 00/100 |
83 słownie to osiemdziesiąt trzy.
Na czeku pisze się Osiemdziesiąt trzy złotych 00/100.
Liczebnik porządkowy 83 to osiemdziesiąt trzy. (83.).