| Sayı | 83 |
|---|---|
| Yazıyla | seksen üç |
| Sıra Sayısı | seksen üçinci (83.) |
| Çekte | Seksen üç Türk Lirası |
83
is
seksen üç
Fun fact about the number 83
Sık Sorulan Sorular
83 yazıyla nasıl yazılır?
83 yazıyla seksen üç olarak yazılır.
83 çekte nasıl yazılır?
Çekte Seksen üç Türk Lirası yazılır.
83'in sıra sayısı nedir?
83'in sıra sayısı seksen üçinci (83.)'dir.
İlgili Sayılar
Diğer dillerde de mevcut