Liczby Słownie
1.208 Słownie
tysiąc dwieście osiem
Liczba1.208
Słownietysiąc dwieście osiem
Liczebnik porządkowytysiąc dwieście osiem. (1208.)
Na czekuTysiąc dwieście osiem złotych 00/100
Powiązane Liczby
Najczęściej zadawane pytania
Jak napisać 1.208 słownie?
1.208 słownie to tysiąc dwieście osiem.
Jak napisać 1.208 na czeku?
Na czeku pisze się Tysiąc dwieście osiem złotych 00/100.
Jaki jest liczebnik porządkowy 1.208?
Liczebnik porządkowy 1.208 to tysiąc dwieście osiem. (1208.).
Dostępne również w