| Tall | 41 |
|---|---|
| i Ord | førtien |
| Ordenstall | førtiennde (41e) |
| På en sjekk | Førtien kroner og 00/100 øre |
41
is
førtien
Fun fact about the number 41
Vanlige spørsmål
Hvordan skriver man 41 med ord?
41 med ord er førtien.
Hvordan skriver man 41 på en sjekk?
På en sjekk skriver man Førtien kroner og 00/100 øre.
Hva er ordenstallet til 41?
Ordenstallet til 41 er førtiennde (41e).
Relaterte Tall
Også tilgjengelig på