370 i Ord
tre hundre sytti
| Tall | 370 |
|---|---|
| i Ord | tre hundre sytti |
| Ordenstall | tre hundre syttinde (370e) |
| På en sjekk | Tre hundre sytti kroner og 00/100 øre |
| Tall | 370 |
|---|---|
| Ordenstall | tre hundre syttinde (370e) |
370 med ord er tre hundre sytti.
På en sjekk skriver man Tre hundre sytti kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 370 er tre hundre syttinde (370e).