370 i Ord
trehundrede halvfjerds
| Tal | 370 |
|---|---|
| i Ord | trehundrede halvfjerds |
| Ordenstal | trehundrede halvfjerds. (370.) |
| På en check | Trehundrede halvfjerds kroner og 00/100 øre |
| Tal | 370 |
|---|---|
370 med ord er trehundrede halvfjerds.
På en check skriver man Trehundrede halvfjerds kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet for 370 er trehundrede halvfjerds. (370.).