36 in Woorden
zesendertig
| Getal | 36 |
|---|---|
| in Woorden | zesendertig |
| Rangtelwoord | zesendertigste (36e) |
| Op een cheque | Zesendertig euro en 00/100 cent |
| Getal | 36 |
|---|---|
| in Woorden | zesendertig |
| Rangtelwoord | zesendertigste (36e) |
| Op een cheque | Zesendertig euro en 00/100 cent |
36 in woorden is zesendertig.
Op een cheque schrijf je Zesendertig euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 36 is zesendertigste (36e).