| Szám | 220 |
|---|---|
| Betűvel | kettőszáz-húsz |
| Sorszámnév | kettőszáz-húsz. (220.) |
| Csekken | Kettőszáz-húsz forint |
220
is
kettőszáz-húsz
Bármely szám kiírása magyar nyelven
Fun fact about the number 20
Gyakran ismételt kérdések
Hogyan írjuk ki a 220 számot betűvel?
A 220 betűvel: kettőszáz-húsz.
Hogyan írjuk ki a 220 számot csekken?
A csekken: Kettőszáz-húsz forint.
Mi a 220 sorszámneve?
A 220 sorszámneve: kettőszáz-húsz. (220.).
Kapcsolódó Számok
Elérhető még
🇬🇧 220 in Words (English)
🇪🇸 220 en Palabras (Español)