| Szám | 210 |
|---|---|
| Betűvel | kettőszáz-tíz |
| Sorszámnév | kettőszáz-tíz. (210.) |
| Csekken | Kettőszáz-tíz forint |
210
is
kettőszáz-tíz
Bármely szám kiírása magyar nyelven
Fun fact about the number 10
Gyakran ismételt kérdések
Hogyan írjuk ki a 210 számot betűvel?
A 210 betűvel: kettőszáz-tíz.
Hogyan írjuk ki a 210 számot csekken?
A csekken: Kettőszáz-tíz forint.
Mi a 210 sorszámneve?
A 210 sorszámneve: kettőszáz-tíz. (210.).
Kapcsolódó Számok
Elérhető még
🇬🇧 210 in Words (English)
🇪🇸 210 en Palabras (Español)