| Număr | 1995 |
|---|---|
| în Litere | o mie nouă sute nouăzeci și cinci |
| Ordinal | al o mie nouă sute nouăzeci și cinci-lea |
| Anul Precedent | 1994 – o mie nouă sute nouăzeci și patru |
| Anul Următor | 1996 – o mie nouă sute nouăzeci și șase |
| Secol | 20 |
| Deceniu | 1990s |
| Cifră Romană | MCMXCV |
1995 în Litere
o mie nouă sute nouăzeci și cinci