| Number | 2080 |
|---|---|
| in Words | two thousand and eighty |
| Ordinal | two thousand and eightieth |
| Previous Year | 2079 – two thousand and seventy-nine |
| Next Year | 2081 – two thousand and eighty-one |
| Century | 21 |
| Decade | 2080s |
| Roman Numeral | MMLXXX |
2080 in Words
two thousand and eighty