| Number | 1980 |
|---|---|
| in Words | one thousand nine hundred and eighty |
| Previous Year | 1979 – one thousand nine hundred and seventy-nine |
| Next Year | 1981 – one thousand nine hundred and eighty-one |
| Century | 20 |
| Decade | 1980s |
| Roman Numeral | MCMLXXX |
1980 in Words
one thousand nine hundred and eighty