| Number | 2079 |
|---|---|
| in Words | two thousand and seventy-nine |
| Previous Year | 2078 – two thousand and seventy-eight |
| Next Year | 2080 – two thousand and eighty |
| Century | 21 |
| Decade | 2070s |
| Roman Numeral | MMLXXIX |
2079 in Words
two thousand and seventy-nine