| Number | 2057 |
|---|---|
| in Words | two thousand and fifty-seven |
| Previous Year | 2056 – two thousand and fifty-six |
| Next Year | 2058 – two thousand and fifty-eight |
| Century | 21 |
| Decade | 2050s |
| Roman Numeral | MMLVII |
2057 in Words
two thousand and fifty-seven