| Number | 2058 |
|---|---|
| in Words | two thousand and fifty-eight |
| Previous Year | 2057 – two thousand and fifty-seven |
| Next Year | 2059 – two thousand and fifty-nine |
| Century | 21 |
| Decade | 2050s |
| Roman Numeral | MMLVIII |
2058 in Words
two thousand and fifty-eight