| Number | 2056 |
|---|---|
| in Words | two thousand and fifty-six |
| Previous Year | 2055 – two thousand and fifty-five |
| Next Year | 2057 – two thousand and fifty-seven |
| Century | 21 |
| Decade | 2050s |
| Roman Numeral | MMLVI |
2056 in Words
two thousand and fifty-six