| Number | 2042 |
|---|---|
| in Words | two thousand and forty-two |
| Previous Year | 2041 – two thousand and forty-one |
| Next Year | 2043 – two thousand and forty-three |
| Century | 21 |
| Decade | 2040s |
| Roman Numeral | MMXLII |
2042 in Words
two thousand and forty-two