| Number | 2032 |
|---|---|
| in Words | two thousand and thirty-two |
| Previous Year | 2031 – two thousand and thirty-one |
| Next Year | 2033 – two thousand and thirty-three |
| Century | 21 |
| Decade | 2030s |
| Roman Numeral | MMXXXII |
2032 in Words
two thousand and thirty-two