| Number | 1975 |
|---|---|
| in Words | one thousand nine hundred and seventy-five |
| Previous Year | 1974 – one thousand nine hundred and seventy-four |
| Next Year | 1976 – one thousand nine hundred and seventy-six |
| Century | 20 |
| Decade | 1970s |
| Roman Numeral | MCMLXXV |
1975 in Words
one thousand nine hundred and seventy-five