| Number | 1922 |
|---|---|
| in Words | one thousand nine hundred and twenty-two |
| Previous Year | 1921 – one thousand nine hundred and twenty-one |
| Next Year | 1923 – one thousand nine hundred and twenty-three |
| Century | 20 |
| Decade | 1920s |
| Roman Numeral | MCMXXII |
1922 in Words
one thousand nine hundred and twenty-two