| Number | 1923 |
|---|---|
| in Words | one thousand nine hundred and twenty-three |
| Previous Year | 1922 – one thousand nine hundred and twenty-two |
| Next Year | 1924 – one thousand nine hundred and twenty-four |
| Century | 20 |
| Decade | 1920s |
| Roman Numeral | MCMXXIII |
1923 in Words
one thousand nine hundred and twenty-three