Числа Прописом
600
is
шістсот
Fun fact about the number 100
Число600
Прописомшістсот
Порядковийшістсот-й (600-й)
На чекушістсот гривень 00/100 копійок
Поширені запитання
Як пишеться 600 прописом?
600 прописом — шістсот.
Як написати 600 на чеку?
На чеку пишуть шістсот гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 600?
Порядковий номер 600 — шістсот-й (600-й).
Схожі Числа
Також доступно