| Число | 601 |
|---|---|
| Прописом | шістсот один |
| Порядковий | шістсот один-й (601-й) |
| На чеку | шістсот один гривень 00/100 копійок |
601
is
шістсот один
Fun fact about the number 1
Поширені запитання
Як пишеться 601 прописом?
601 прописом — шістсот один.
Як написати 601 на чеку?
На чеку пишуть шістсот один гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 601?
Порядковий номер 601 — шістсот один-й (601-й).
Схожі Числа
Також доступно
🇬🇧 601 in Words (English)
🇪🇸 601 en Palabras (Español)