Числа Прописом
563
is
п'ятсот шістдесят три
Fun fact about the number 63
Число563
Прописомп'ятсот шістдесят три
Порядковийп'ятсот шістдесят три-й (563-й)
На чекуп'ятсот шістдесят три гривень 00/100 копійок
Поширені запитання
Як пишеться 563 прописом?
563 прописом — п'ятсот шістдесят три.
Як написати 563 на чеку?
На чеку пишуть п'ятсот шістдесят три гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 563?
Порядковий номер 563 — п'ятсот шістдесят три-й (563-й).
Схожі Числа
Також доступно