| Число | 533 |
|---|---|
| Прописом | п'ятсот тридцять три |
| Порядковий | п'ятсот тридцять три-й (533-й) |
| На чеку | п'ятсот тридцять три гривень 00/100 копійок |
533
is
п'ятсот тридцять три
Fun fact about the number 33
Поширені запитання
Як пишеться 533 прописом?
533 прописом — п'ятсот тридцять три.
Як написати 533 на чеку?
На чеку пишуть п'ятсот тридцять три гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 533?
Порядковий номер 533 — п'ятсот тридцять три-й (533-й).
Схожі Числа
Також доступно
🇬🇧 533 in Words (English)
🇪🇸 533 en Palabras (Español)