533 i Ord
femhundrede treogtredive
| Tal | 533 |
|---|---|
| i Ord | femhundrede treogtredive |
| Ordenstal | femhundrede treogtredive. (533.) |
| På en check | Femhundrede treogtredive kroner og 00/100 øre |
| Tal | 533 |
|---|---|
533 med ord er femhundrede treogtredive.
På en check skriver man Femhundrede treogtredive kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet for 533 er femhundrede treogtredive. (533.).