| Număr | 533 |
|---|---|
| în Litere | cinci sute treizeci și trei |
| Ordinal | al cinci sute treizeci și trei-lea (533-lea) |
| Pe un cec | Cinci sute treizeci și trei lei și 00/100 bani |
533
is
cinci sute treizeci și trei
Fun fact about the number 33
Întrebări frecvente
Cum se scrie 533 în litere?
533 în litere se scrie cinci sute treizeci și trei.
Cum se scrie 533 pe un cec?
Pe un cec se scrie Cinci sute treizeci și trei lei și 00/100 bani.
Care este forma ordinală a lui 533?
Forma ordinală a lui 533 este al cinci sute treizeci și trei-lea (533-lea).
Numere Asociate
Disponibil și în
🇬🇧 533 in Words (English)
🇪🇸 533 en Palabras (Español)