53 in Woorden
drieënvijftig
| Getal | 53 |
|---|---|
| in Woorden | drieënvijftig |
| Rangtelwoord | drieënvijftigste (53e) |
| Op een cheque | Drieënvijftig euro en 00/100 cent |
| Getal | 53 |
|---|---|
| in Woorden | drieënvijftig |
| Rangtelwoord | drieënvijftigste (53e) |
| Op een cheque | Drieënvijftig euro en 00/100 cent |
53 in woorden is drieënvijftig.
Op een cheque schrijf je Drieënvijftig euro en 00/100 cent.
Het rangtelwoord van 53 is drieënvijftigste (53e).