Числа Прописом
520
is
п'ятсот двадцять
Fun fact about the number 20
Число520
Прописомп'ятсот двадцять
Порядковийп'ятсот двадцять-й (520-й)
На чекуп'ятсот двадцять гривень 00/100 копійок
Поширені запитання
Як пишеться 520 прописом?
520 прописом — п'ятсот двадцять.
Як написати 520 на чеку?
На чеку пишуть п'ятсот двадцять гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 520?
Порядковий номер 520 — п'ятсот двадцять-й (520-й).
Схожі Числа
Також доступно