| Număr | 520 |
|---|---|
| în Litere | cinci sute douăzeci |
| Ordinal | al cinci sute douăzeci-lea (520-lea) |
| Pe un cec | Cinci sute douăzeci lei și 00/100 bani |
520
is
cinci sute douăzeci
Fun fact about the number 20
Întrebări frecvente
Cum se scrie 520 în litere?
520 în litere se scrie cinci sute douăzeci.
Cum se scrie 520 pe un cec?
Pe un cec se scrie Cinci sute douăzeci lei și 00/100 bani.
Care este forma ordinală a lui 520?
Forma ordinală a lui 520 este al cinci sute douăzeci-lea (520-lea).
Numere Asociate
Disponibil și în
🇬🇧 520 in Words (English)
🇪🇸 520 en Palabras (Español)