| Число | 502 |
|---|---|
| Прописом | п'ятсот два |
| Порядковий | п'ятсот два-й (502-й) |
| На чеку | п'ятсот два гривень 00/100 копійок |
502
is
п'ятсот два
Fun fact about the number 2
Поширені запитання
Як пишеться 502 прописом?
502 прописом — п'ятсот два.
Як написати 502 на чеку?
На чеку пишуть п'ятсот два гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 502?
Порядковий номер 502 — п'ятсот два-й (502-й).
Схожі Числа
Також доступно
🇬🇧 502 in Words (English)
🇪🇸 502 en Palabras (Español)