| Число | 401 |
|---|---|
| Прописом | чотириста один |
| Порядковий | чотириста один-й (401-й) |
| На чеку | чотириста один гривень 00/100 копійок |
401
is
чотириста один
Fun fact about the number 1
Поширені запитання
Як пишеться 401 прописом?
401 прописом — чотириста один.
Як написати 401 на чеку?
На чеку пишуть чотириста один гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 401?
Порядковий номер 401 — чотириста один-й (401-й).
Схожі Числа
Також доступно
🇬🇧 401 in Words (English)
🇪🇸 401 en Palabras (Español)