| Число | 208 |
|---|---|
| Прописом | двісті вісім |
| Порядковий | двісті вісім-й (208-й) |
| На чеку | двісті вісім гривень 00/100 копійок |
208
is
двісті вісім
Fun fact about the number 8
Поширені запитання
Як пишеться 208 прописом?
208 прописом — двісті вісім.
Як написати 208 на чеку?
На чеку пишуть двісті вісім гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 208?
Порядковий номер 208 — двісті вісім-й (208-й).
Схожі Числа
Також доступно
🇬🇧 208 in Words (English)
🇪🇸 208 en Palabras (Español)