| Szám | 208 |
|---|---|
| Betűvel | kettőszáz-nyolc |
| Sorszámnév | kettőszáz-nyolc. (208.) |
| Csekken | Kettőszáz-nyolc forint |
208
is
kettőszáz-nyolc
Bármely szám kiírása magyar nyelven
Fun fact about the number 8
Gyakran ismételt kérdések
Hogyan írjuk ki a 208 számot betűvel?
A 208 betűvel: kettőszáz-nyolc.
Hogyan írjuk ki a 208 számot csekken?
A csekken: Kettőszáz-nyolc forint.
Mi a 208 sorszámneve?
A 208 sorszámneve: kettőszáz-nyolc. (208.).
Kapcsolódó Számok
Elérhető még
🇬🇧 208 in Words (English)
🇪🇸 208 en Palabras (Español)