208 i Ord
to hundre åtte
| Tall | 208 |
|---|---|
| i Ord | to hundre åtte |
| Ordenstall | to hundre åttende (208e) |
| På en sjekk | To hundre åtte kroner og 00/100 øre |
| Tall | 208 |
|---|---|
| i Ord | to hundre åtte |
| Ordenstall | to hundre åttende (208e) |
208 med ord er to hundre åtte.
På en sjekk skriver man To hundre åtte kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet til 208 er to hundre åttende (208e).