Числа Прописом
201
is
двісті один
Fun fact about the number 1
Число201
Прописомдвісті один
Порядковийдвісті один-й (201-й)
На чекудвісті один гривень 00/100 копійок
Поширені запитання
Як пишеться 201 прописом?
201 прописом — двісті один.
Як написати 201 на чеку?
На чеку пишуть двісті один гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 201?
Порядковий номер 201 — двісті один-й (201-й).
Схожі Числа
Також доступно