| Szám | 201 |
|---|---|
| Betűvel | kettőszáz-egy |
| Sorszámnév | kettőszáz-egy. (201.) |
| Csekken | Kettőszáz-egy forint |
201
is
kettőszáz-egy
Bármely szám kiírása magyar nyelven
Fun fact about the number 1
Gyakran ismételt kérdések
Hogyan írjuk ki a 201 számot betűvel?
A 201 betűvel: kettőszáz-egy.
Hogyan írjuk ki a 201 számot csekken?
A csekken: Kettőszáz-egy forint.
Mi a 201 sorszámneve?
A 201 sorszámneve: kettőszáz-egy. (201.).
Kapcsolódó Számok
Elérhető még
🇬🇧 201 in Words (English)
🇪🇸 201 en Palabras (Español)