| Число | 200 |
|---|---|
| Прописом | двісті |
| Порядковий | двісті-й (200-й) |
| На чеку | двісті гривень 00/100 копійок |
200
is
двісті
Fun fact about the number 100
Поширені запитання
Як пишеться 200 прописом?
200 прописом — двісті.
Як написати 200 на чеку?
На чеку пишуть двісті гривень 00/100 копійок.
Який порядковий номер у 200?
Порядковий номер 200 — двісті-й (200-й).
Схожі Числа
Також доступно
🇬🇧 200 in Words (English)
🇪🇸 200 en Palabras (Español)