133 i Ord
etthundratrettiotre
| Tal | 133 |
|---|---|
| i Ord | etthundratrettiotre |
| På en check | Etthundratrettiotre kronor och 00/100 öre |
| Tal | 133 |
|---|---|
133 med ord är etthundratrettiotre.
På en check skriver man Etthundratrettiotre kronor och 00/100 öre.