| Număr | 420 |
|---|---|
| în Litere | patru sute douăzeci |
| Ordinal | al patru sute douăzeci-lea (420-lea) |
| Pe un cec | Patru sute douăzeci lei și 00/100 bani |
420
is
patru sute douăzeci
Fun fact about the number 20
Întrebări frecvente
Cum se scrie 420 în litere?
420 în litere se scrie patru sute douăzeci.
Cum se scrie 420 pe un cec?
Pe un cec se scrie Patru sute douăzeci lei și 00/100 bani.
Care este forma ordinală a lui 420?
Forma ordinală a lui 420 este al patru sute douăzeci-lea (420-lea).
Numere Asociate
Disponibil și în
🇬🇧 420 in Words (English)
🇪🇸 420 en Palabras (Español)