420 i Ord
firehundrede tyve
| Tal | 420 |
|---|---|
| i Ord | firehundrede tyve |
| Ordenstal | firehundrede tyve. (420.) |
| På en check | Firehundrede tyve kroner og 00/100 øre |
| Tal | 420 |
|---|---|
420 med ord er firehundrede tyve.
På en check skriver man Firehundrede tyve kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet for 420 er firehundrede tyve. (420.).