Numere în Litere
21
is
douăzeci și unu
Fun fact about the number 21
Număr21
în Literedouăzeci și unu
Ordinalal douăzeci și unu-lea (21-lea)
Pe un cecDouăzeci și unu lei și 00/100 bani
Întrebări frecvente
Cum se scrie 21 în litere?
21 în litere se scrie douăzeci și unu.
Cum se scrie 21 pe un cec?
Pe un cec se scrie Douăzeci și unu lei și 00/100 bani.
Care este forma ordinală a lui 21?
Forma ordinală a lui 21 este al douăzeci și unu-lea (21-lea).
Numere Asociate
Disponibil și în