| Număr | 1.949 |
|---|---|
| în Litere | o mie nouă sute patruzeci și nouă |
| Ordinal | al o mie nouă sute patruzeci și nouă-lea (1949-lea) |
| Pe un cec | O mie nouă sute patruzeci și nouă lei și 00/100 bani |
1.949
is
o mie nouă sute patruzeci și nouă
Fun fact about the number 49
Întrebări frecvente
Cum se scrie 1.949 în litere?
1.949 în litere se scrie o mie nouă sute patruzeci și nouă.
Cum se scrie 1.949 pe un cec?
Pe un cec se scrie O mie nouă sute patruzeci și nouă lei și 00/100 bani.
Care este forma ordinală a lui 1.949?
Forma ordinală a lui 1.949 este al o mie nouă sute patruzeci și nouă-lea (1949-lea).
Numere Asociate
Disponibil și în
🇬🇧 1.949 in Words (English)
🇪🇸 1.949 en Palabras (Español)