Numere în Litere
1.501
is
o mie cinci sute unu
Fun fact about the number 1
Număr1.501
în Litereo mie cinci sute unu
Ordinalal o mie cinci sute unu-lea (1501-lea)
Pe un cecO mie cinci sute unu lei și 00/100 bani
Întrebări frecvente
Cum se scrie 1.501 în litere?
1.501 în litere se scrie o mie cinci sute unu.
Cum se scrie 1.501 pe un cec?
Pe un cec se scrie O mie cinci sute unu lei și 00/100 bani.
Care este forma ordinală a lui 1.501?
Forma ordinală a lui 1.501 este al o mie cinci sute unu-lea (1501-lea).
Numere Asociate
Disponibil și în