1 501 i Ord
et tusind femhundrede en
| Tal | 1 501 |
|---|---|
| i Ord | et tusind femhundrede en |
| Ordenstal | et tusind femhundrede en. (1501.) |
| På en check | Et tusind femhundrede en kroner og 00/100 øre |
| Tal | 1 501 |
|---|---|
1 501 med ord er et tusind femhundrede en.
På en check skriver man Et tusind femhundrede en kroner og 00/100 øre.
Ordenstallet for 1 501 er et tusind femhundrede en. (1501.).