1 501 Sanoin
tuhatviisisataayksi
| Luku | 1 501 |
|---|---|
| Sanoin | tuhatviisisataayksi |
| Järjestysluku | tuhatviisisataayksis (1501e) |
| Shekissä | Tuhatviisisataayksi euroa ja 00/100 senttiä |
| Luku | 1 501 |
|---|---|
1 501 sanoin on tuhatviisisataayksi.
Shekkiin kirjoitetaan Tuhatviisisataayksi euroa ja 00/100 senttiä.
Luvun 1 501 järjestysluku on tuhatviisisataayksis (1501e).